Forum Discussion

lucjad's avatar
lucjad
Icon for Neophyte rankNeophyte
19 days ago

No Data in Raw Data tab

SQL Server Global Performance --> MSSQLSERVER: Raw Data: No Data
Also, SQL Server Databases --> MSSQLSERVER - Databases are discovered but not all data is picked up in Raw Data tab- there is still No Data for some columns. 

Seems like all the permissions are correct. Checked all the configurations. 

15 Replies

    • lucjad's avatar
      lucjad
      Icon for Neophyte rankNeophyte

      I am still waiting for LM Support response. 

      In the meantime, what would be a good way to troubleshoot this issue?

      • Stuart_Weenig's avatar
        Stuart_Weenig
        Icon for Mastermind rankMastermind

        Is it scripted? If so, check what poll now shows for the script output. Then put the collection script into the collector debug and see what the output looks like.

  • Poll Now shows: 

    NaN
    param not found in output - (method=namevalue, param=MSSQLSERVER.ActiveTempTables)

    Can you explain where do I get the collection script in order to run it in debug? 

    The picture attached shows where currently I finished the steps you mentioned. 

     

    • Stuart_Weenig's avatar
      Stuart_Weenig
      Icon for Mastermind rankMastermind

      Down below that it should have some more output. I don't know if your module is scripted or not, but if you click "Edit Global Definition" after closing out the poll now dialog box, it'll take you to the module definition. That will show if it's scripted and what the collection script is.

  • I think I am in the right place now. I attach the screenshot. Referring to your previous answer: do I copy the whole script and run it in Debug or just a part of the script? Also, which script from the image is it? 

    • Stuart_Weenig's avatar
      Stuart_Weenig
      Icon for Mastermind rankMastermind

      Well, you're having problems collecting, so it would be the collection script (the bottom one). Yes, it would be the entire script after executing the !groovy command to bring up the script executor. Pick the target device and run the script. 

  • I run !groovy and then paste the collection script below. I attach screenshot of the output.

     

    • Stuart_Weenig's avatar
      Stuart_Weenig
      Icon for Mastermind rankMastermind

      Ok, it returns 0 which means the script is exiting and saying that it's successful, but there's no output. Without any output, that's why you're not getting any data. As to why there's no output, you'll have to go into script debug mode. That's not something I can easily help you with through a forum. 

      What has support said?

      • lucjad's avatar
        lucjad
        Icon for Neophyte rankNeophyte

        LM Support requires me to share the resource name from LogicMonitor. I can't share it it's part of MSP Policies. I am not sure how to go from there. 

  • I run the !groovy from the Collector Debug- selected the device and received multiple errors. Can you please check the screenshot?

    8 errors
     
    at com.logicmonitor.groovy.objects.BaseWrapper.invoke(BaseWrapper.java:124)
    at com.logicmonitor.groovy.objects.lang.GroovyShellWrapper.parse(GroovyShellWrapper.java:28)
    at com.santaba.agent.groovy.executor.GroovyScriptShell.getScript(GroovyScriptShell.java:110)
    at com.santaba.agent.util.GroovyScriptExecutor.execute(GroovyScriptExecutor.java:137)
    at com.santaba.agent.debugger.GroovyTask._executeInAgent(GroovyTask.java:210)
    at com.santaba.agent.debugger.GroovyTask._handle(GroovyTask.java:189)
    at com.santaba.agent.debugger.DebugTask.run(DebugTask.java:175)
    at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1128)
    at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:628)
    at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:829)
    Caused by: org.codehaus.groovy.control.MultipleCompilationErrorsException: startup failed: